Grafisch bureau gespecialiseerd in logoontwerp, branding, grafisch ontwerp, webdesign en reclame.

Eigentijdse & unieke vormgeving voor alle toepassingen.

Kasteelstraat 87, 1500 Belgium

T +32 2 356 09 97
M +32 472 20 70 57

info@lotsofdots.be

BTW : BE 0893.651.892

Branding

Een nieuw product plaats je niet zomaar in de markt. Je moet het actief introduceren ! Daarnaast moet je ook vooraf weten hoe gebruikers jouw product in handen kunnen krijgen. We helpen je met de connectie tussen je merk en je doelgroep?

 Samen bouwen we een plan van aanpak, zodat we meer kans maken op een succesvolle lancering. We zoeken aantwoord op de vragen:

  • Wat is het imago van het merk ?
  • Hoe breed is de doelgroep ?
  • Waar vinden we en hoe bereiken we die doelgroep ?
  • Hoe verleiden we de doelgroep ?
  • Hoe meten we de respons van uw doelgroep ?
Met deze antwoorden gaan we aan de slag om samen met u de meest efficiente en toch haalbare route uit te stippelen. 

Bekijk ook enkele andere diensten

Branding

Een juiste naam voor je product, een bijhorende slagzin. Items die bij de doelgroep moeten passen die jij voor ogen hebt. Lotsofdots helpt je om jouw doelpubliek op de juiste manier te bereiken.

Meer lezen

Logoontwerp/huisstijl

We ontwikkelen uw logo & bijhorende huisstijl. We definiëren het gebruik van het logo, kleurenpalet, typografie en stijlelementen om een consistente communicatie te voeren.

Meer lezen

Reclame

Lotsofdots bedenkt en werkt samen met u uw volledige campagne uit. Een sterke slagzin, een beeld dat blijft hangen en een volledige strategie van A tot Z.

Meer lezen

Grafisch ontwerp

Corporate brochures, commerciële folders en productflyers geven bedrijven de mogelijkheid om stijlvol te tonen wat ze in huis hebben. Lotsofdots geeft alle printwerk het juiste elan.

Meer lezen

Webdesign

Lotsofdots ontwerpt en bouwt creatieve, maar vooral intuïtieve websites. Elke design is Responsive, zodat hij ook op mobiele toestellen tot zijn recht komt.

Meer lezen

Webontwikkeling

Webapplicaties zijn meer dan enkel het zichtbare deel. Met onze jarenlange ervaring met programmeertalen zoals PHP, MySQL en scripting brengen we ook elk project tot een goed einde.

Meer lezen

© 2020 Lotsofdots | Login