Merkbureau gespecialiseerd in logoontwerp & branding.

Geef uw bedrijf/merk de uitstraling die het nodig heeft.

Vogelpers 92, B-1500 Halle

T +32 472 20 70 57

info@lotsofdots.be

BTW : BE 0893.651.892

Wie we zijn !

Als merkbureau is Lotsofdots gespecialiseerd in het uitbouwen van de uitstraling van uw bedrijf, merk of organisatie. We helpen u bij een vinden van een naam, slagzin,logoontwerp en hoe u uw bedrijf verder in de markt moet zetten. Dit alles met een duidelijke focus op het visuele aspect van stijlvolle en sterke communicatie.  

Creativiteit !

In dit bureau leggen we de nadruk op flexibiliteit, service en creativiteit. Door een ideale combinatie van kennis, creativiteit en inzet worden keer op keer prachtige en kwaliteitvolle producties tot stand gebracht.

We brengen
je merk
tot leven.

Klein bureau met grote impact !

Onze kleinschaligheid zien wij als het grootste voordeel en geeft ons de mogelijkheid om zeer kort op de bal te spelen. U hebt als klant ook steeds rechtstreeks contact met de persoon die jouw communicatie vorm geeft. 


Wie zijn onze klanten ?

Sinds het ontstaan in 2004 heeft Lotsofdots een indrukwekkend portfolio opgebouwd van heel wat tevreden klanten. Onder hen enkele grote namen zoals Nato, Gezinsbond, De watergroep, Makita, Engie, AXA bank, De vlaamse & federale overheid en Telenet. Maar ook kleine en middelgrote organisaties kunnen bij Lotsofdots genieten van dezelfde service. 

© 2024 Lotsofdots | Login