Merkbureau gespecialiseerd in logoontwerp & branding.

Geef uw bedrijf/merk de uitstraling die het nodig heeft.

Vogelpers 92, B-1500 Halle

T +32 472 20 70 57

info@lotsofdots.be

BTW : BE 0893.651.892

Huisstijl

De huisstijl van een bedrijf of organisatie gaan veel verder dan een Logo en wat kleurtjes. Een huisstijl bepaald hoe uw organisatie met een duidelijke visie naar buiten treed. Tevens geeft het intern een zekere rust waarop werknemers, klanten en leveranciers kunnen op terug vallen. De huisstijl wordt soms ook wel met de Engelse term "corporate identity" gebruikt, en wordt hier vooral verwezen naar het visuele aspect van de identiteit. Corporate identity bevat veel meer dan de looks van uw bedrijf, het gaat namelijk over de communicatie, het gedrag van uw bedrijf en haar medewerkers en natuurlijk ook het visuele.  

Lotsofdots kan u helpen met het visuele aspect van uw huisstijl.Het betreft hier de diverse onderdelen, zoals u logo, het kleurengebruik, de typografie, de algemene stijl, het gebruik van beeld en fotomateriaal, terugkomende vormelementen en ga zo maar verder.

Ontwerpen op maat

Natuurlijk hebt een KMO of eenmanszaak niet dezelfde noden als een multinational of overheidsinstelling. We overleggen samen met u nodig is en werken dit op maat uit. Dit kan gaan van een eenvoudig adreskaartje en briefpapier tot een gehele restyling van een bedrijf inclusief belettering,signalisatie en/of beursstand.

 

Stijlgids

Indien u regelmatig met externe bureau's werkt die aan de slag moeten met uw huisstijl, of u hebt intussen heel wat werknemers die u niet alemaal zelf op de hoogte kan houden van de huisstijlregels is het handig om een stijlgids te hebben. Deze stijlgids omschrijft via do's en don'ts hoe de huisstijl moet geimplementeerd worden in communicatieelementen.    


© 2023 Lotsofdots | Login