Grafisch bureau gespecialiseerd in logoontwerp, branding, grafisch ontwerp, webdesign en reclame.

Eigentijdse & unieke vormgeving voor alle toepassingen.

Kasteelstraat 87, 1500 Belgium

T +32 2 356 09 97
M +32 472 20 70 57

info@lotsofdots.be

BTW : BE 0893.651.892

Webontwikkeling

Be just
one 
Click Away!

Lotsofdots bouwt uw website zodat u aanwezig bent op het internet. Van eenvoudige webpagina tot zeer complexe websites. Bijvoorbeeld een informatief portaal of webwinkel. 

Onze voordelen :

  • Rechtstreeks contact met de ontwikkelaars.
  • Snele opvolging en oplevering.
  • Gespecialiseerd in User eXperience 

Webapplicaties

Lotsofdots heeft een eigen PHP framework ontwikkeld dat inzetbaar is voor verschillende types van webapplicaites. Het is gebaseerd op het bekende MVC (Model,view,control) en bevat de nodige classes voor authenticatie,logging, db connectie, enz..

Hiermee kunnen we snel aan de slag om uw webapplicatie up and running te krijgen. Webpplicaties hebben het grote voordeel dat je niet afhankelijk bent van één computer met deze nodige software, maar dat u van eender waar ter wereld met een simpele internetverbinding kan werken.

  • een stockbeheer of boekingsapplicatie,
  • een online documentbeheer,
  • een specifieke workflow applicatie
  • ...

De voordelen:

  • Aangezien een webapplicatie op 1 webserver wordt geplaatst, maar je kan er met velen tegelijkertijd op werken, heb je geen licenties meer nodig voor iedere gebruiker.
  • Een update van de applicatie dient enkel te gebeuren op deze server en niet meer op iedere pc.
  • Een applicatie kan worden gemaakt volgens de noden die u hebt en u hoeft zich dus niet aan te passen aan de mogelijkheden van de applicatie.

Lotsofdots maakt in samenspraak met de eigenlijke gebruikers, een webapplicatie die voor de gebruikers handig en gebruiksvriendelijk is. Daarbij maken wij gebruik van de technologieën zoals oa PHP/jQuery/angularJS/XML/SQL/XML enz...

Door gebruik te maken van HTML in combinatie met Javascript, JSON, XML, CSS en PHP kunnen we websites en webapplicaties veel dynamischer,interactiever en gebruiksvriendelijker maken. Drag and drop, events & effecten, custom alerts, noem het maar en waarschijnlijk is het mogelijk.

Bekijk ook enkele andere diensten

Branding

Een juiste naam voor je product, een bijhorende slagzin. Items die bij de doelgroep moeten passen die jij voor ogen hebt. Lotsofdots helpt je om jouw doelpubliek op de juiste manier te bereiken.

Meer lezen

Logoontwerp/huisstijl

We ontwikkelen uw logo & bijhorende huisstijl. We definiëren het gebruik van het logo, kleurenpalet, typografie en stijlelementen om een consistente communicatie te voeren.

Meer lezen

Reclame

Lotsofdots bedenkt en werkt samen met u uw volledige campagne uit. Een sterke slagzin, een beeld dat blijft hangen en een volledige strategie van A tot Z.

Meer lezen

Grafisch ontwerp

Corporate brochures, commerciële folders en productflyers geven bedrijven de mogelijkheid om stijlvol te tonen wat ze in huis hebben. Lotsofdots geeft alle printwerk het juiste elan.

Meer lezen

Webdesign

Lotsofdots ontwerpt en bouwt creatieve, maar vooral intuïtieve websites. Elke design is Responsive, zodat hij ook op mobiele toestellen tot zijn recht komt.

Meer lezen

Webontwikkeling

Webapplicaties zijn meer dan enkel het zichtbare deel. Met onze jarenlange ervaring met programmeertalen zoals PHP, MySQL en scripting brengen we ook elk project tot een goed einde.

Meer lezen

© 2021 Lotsofdots | Login